bring.out je distributer kimtec fiskalnih sistema

Pored podrške fiskalnim sistemima Neosoft, u proteklom periodu smo pripremili i podršku za kimtec fiskalne sisteme.

Na terenu se par mjeseci "vrti" jedan fiskalni sistem Kimtec "Best.ba" sa našim programskim rješenjem. Inače ovaj "Best.ba" uređaj je prilično popularan radi niske cijene.

Što se tiče Kimtec tremol uređaja, softverski modul je takođe napravljen, ali na terenu u ovom trenutku nemamo nijednu instalaciju koja je u funkciji.

S obzirom na te činjenice, našim klijentima preporučujemo neosoft uređaje. Jednostano, imamo najviše iskustva i daleko najveći broj instaliranih uređaja.

Što se tiče Zenice, tu smo poprilično striktni. Gdin. Antonio - Toni, vođa poslovnice u Zenici nas je svojim znanjem i susretljivošću totalno "kupio". U Sarajevu saradnja sa kolegama iz Neosofta zna sa vremena na vrijeme "zaštucati". Ali, kada se takvo šta desi,  Toni nam je po zeničkoj liniji  voljan priskočiti :).

Mnogi će reći da ovakve informacije nisu primjerene poslovnoj korespondenciji. Mi nismo tog stava. Ove odnose krajnji korisnik i te kako osjeti(*).

Kako u poslu fiskalizacije bring.out dijeli svoje poslove sa drugim provajderima - sa serviserima i proizvođačima/zastupnicima fiskalnih sistema, kvalitet saradnje između nas je bitan. Mi kao otvorena firma ove stvari iznosimo zato što su one, naš je stav, podjednako bitne kao i cijene naših usluga.

Ah da cijene ... S obzirom na to da imamo manje iskustva sa kimtec HCP i tremol uređajima, cijene naših programskih modula za podršku kimtec fiskalnim sistemima su slijedeće:

  • FMK FISK-HCP ... 220 KM (**)
  • FMK FISK-TREMOL .... 190 KM (**)

Što se tiče saradnje sa ovlaštenim serviserima Kimtec uređaja, uspostavljena je poslovna saradnja sa slijedećim firmama:

---

(*) Je li se piše ovo ovako:  "i te kako" ?

(**) Navedene cijene su bez PDV

(***) Mnogi ovu firmu poznaju po imenu vlasnika - Dragan Draganić Konjic

Pregleda 1179, komentara: 0

(Status na dan 07.04.2013 prema statistici posterous blog sistema)
comments powered by Disqus